Paris Proof-partners werken samen

Het Paris Proof maken van de gebouwde omgeving is een grote en uitdagende klus. Technologie, innovatie en data zorgen ervoor dat er grote stappen gemaakt kunnen worden. Maar de sleutel tot het op grote schaal verduurzamen ligt in samenwerken. Dat doen de themapartners Paris Proof in de zogenoemde Programmaraad, maar ook in de dagelijkse praktijk.

ING Real Estate Finance

Samen naar Parijs

"ING Real Estate Finance helpt haar relaties met de route naar Parijs. Met financieringsoplossingen voor de duurzaamheidsinvestering, maar ook met hulp via haar partners. Wij ontsluiten voor hen de juiste informatie en geven hen inzicht in de keuzes die zij hebben.

Het samen naar Parijs krijgt steeds meer vorm. Ook door samenwerking met andere partners van DGBC. Ons eigen hoofkantoor kwam mede door samenwerking met EDGE (ontwikkeling) en Signify (de ledverlichting) tot stand", vertelt Hein Wegdam van de bank.

Bouwinvest

Samenwerken voor slim energiegebruik

“Omdat we beleggen voor de lange termijn, investeren we in de toekomstbestendigheid van ons vastgoed. Onze meetlat hierbij is Paris Proof,” vertelt Eric-Jan Dekkers, Manager Technical Management bij Bouwinvest, dat voornamelijk voor pensioenfondsen ruim € 12 miljard heeft belegd in woningen, kantoren, winkels, hotels en zorghuisvesting wereldwijd.

EDGE

'Om de Paris Proof-doelen te halen, is samenwerking noodzakelijk'

Te midden van een wereldwijde klimaatcrisis, is het nu tijd voor meer duurzame gebouwen. Tijd voor gebouwen met een drastisch lager energieverbruik. Gebouwen die Paris Proof zijn, vertegenwoordigen de toekomst van de gebouwde omgeving. Het zijn niet alleen mooie voorbeelden voor de toekomst, het biedt ontwikkelaars ook kansen om de gebouwen waar we leven, wonen, studeren en werken gezonder en duurzamer te maken. Voor het gebouw EDGE Amsterdam West is er de ambitie om het Paris Proof te maken.

Deel deze pagina