BREEAM-NL Supporters

Marktpartijen spelen een grote rol in adoptie en de bekendheid van het BREEAM-NL keurmerk in Nederland. Sinds 2019 is het voor organisaties mogelijk om BREEAM-NL supporter te worden. Supporters zijn koplopers in het gebruik van het keurmerk en dus koploper in duurzaamheid in de gebouwde omgeving.

“BREEAM is een soort handleiding”, zegt Bram Adema. “Het helpt bij de volgorde waarin je bepaalde dingen moet doen, en welke maatregelen de meeste impact hebben in jouw situatie. Het helpt je om verduurzamingsmaatregelen te objectiveren."

"BREEAM is echt belangrijk voor ons", aldus Raimond Stassen, projectmanager bij Hydro Building Systems Netherlands. “Het is belangrijk omdat er wordt gekeken naar de duurzaamheid van materialen van producten en gebouwen in het algemeen. En dat sluit direct bij ons aan."

"BREEAM daagt Milieu Service Nederland continu uit om onze prestaties verder te verbeteren en te innoveren op het gebied van Zero Waste en Zero Emission. Om te voldoen aan de jaarlijkse bewijslast zijn onze afvalstoffenrapportages uiteraard BREEAM-proof!"

"Bijdragen aan een beter klimaat, dat is waar wij voor gaan. BASF Masterbuilders Solutions werkt continu aan het verduurzamen van zijn producten voor de bouwsector. Zo leveren onze hulpstoffen voor beton een lagere CO₂-footprint van de betonconstructie waardoor deze een langere levenscyclus kent."

Deel deze pagina