Nieuwe E-learning voor BREEAM-NL Experts en Assessoren

Speciaal voor BREEAM-NL-Experts en Assessoren heeft DGBC een nieuwe E-learning omgeving ontwikkeld. De E-learning bevat inmiddels al zestien modules, maar er zijn er nog acht extra in de maak.

Om als BREEAM-NL Expert werkzaam te blijven dien je jaarlijks aan de permanente educatieverplichting (PE-punten) te voldoen. Door de coronacrisis zijn een aantal evenementen komen te vervallen, waarbij het mogelijk was om aan die permanente educatieverplichting te voldoen. DGBC heeft daarom in de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe online omgeving waardoor er toch aan deze verplichting kan worden voldaan. Met deze E-learning kan je vanaf je eigen werkplek én op het moment dat het jou uitkomt voldoen aan de jaarlijkse educatieverplichting.

Opzet E-learning

In de E-learning staan verschillende modules voor je klaar. Hierbij kun je denken aan onderwerpen zoals toxiciteit, BENG, Verduurzamen van bestaand vastgoed en de Beoordelingsrichtlijn Nieuwbouw 2020. De komende weken zullen nog enkele modules voor je toegevoegd worden. De modules variëren van opzet en werkvorm. Alle modules zijn volledig online te volgen en duren ongeveer een uur. Om de opgedane kennis te toetsen wordt de module afgesloten met een korte toets. Om te voldoen aan de jaarlijkse verplichting moet je vóor het einde van het jaar drie modules met goed gevolg hebben afgerond. Is dat gelukt? Dan ben je geslaagd en wordt jouw BREEAM-NL Expertdiploma automatisch met een jaar verlengd.

De voordelen

Zo’n E-learning heeft een behoorlijk aantal voordelen. We zetten ze voor je op een rij:

  • Behoud je Expertstatus vanaf je eigen werkplek of vanuit huis
  • Bekijk de modules op elk gewenst moment
  • Kies zelf je favoriete thema's en onderwerpen
  • Toegang tot alle modules
  • Je hoeft geen keuze tussen de evenementen te maken
  • Voordeliger dan de fysieke evenementen

Meer informatie over de E-learning vind je hier.

Deel deze pagina